گواهی امنیت (ssl) چیست؟
گواهی امنیت چیست؟
امنیت وب سایت certificate به کاربران اثبات می کند که از یک وب سایت واقعی و نه جعلی بازدید می کنند. امنیت، پس از تکمیل تأیید مالکیت دامنه و فرآیند تأیید کسب و کار ارائه می شود. این فرآیند، تأیید می کند که گواهی امنیت برای کسب و کار واقعی و نام دامنه صادر شده است. شعار اصلی گواهینامه وب سایت ایجاد هویت تجاری و جلوگیری از بازدید کاربران از وب سایت های جعلی است.
با افزایش جرایم سایبری، شناسایی هویت در حال حاضر واجب است. مجرمان سایبری اکنون کاربران را فریب می دهند تا از یک وب سایت جعلی بازدید بکنند. به محض بازدید کاربران از این گونه سایت ها و وارد کردن اطلاعات خصوصی شان، سارقانی که در فضای سایبری هستند آن اطلاعات را به دست می آورند و از چنین اطلاعاتی سوء استفاده می کنند.
علاوه بر این، گواهی امنیت وب سایت را ایمن نگه می دارد و یک کانال امن بین مشتری و سرور ایجاد می کند که امکان تراکنش های آنلاین امن را فراهم می کند. این امر باعث ایجاد اعتماد در ذهنیت مشتریان می شود و تضمین می کند که اطلاعات آن ها در وب سایت امن باقی می ماند. در مورد امنیت وب سایتبیشتر بدانید:امنیت وب سایت
http چه تفاوتی با https دارد؟
برای کار کردن یک سایت شما نیاز به سرور دارین که اطلاعاتی که کاربران وارد می کنند در یک منبعی ذخیره شود این اطلاعات بین سرور و کاربر از طریق پروتکل http ارسال می شود و http مانند پلی است میان کاربر و سرور که احتمال این که کسی میان راه این اطلاعات رو بدزدد زیاد است اما وقتی که ما از گواهی امنیتی ssl استفاده کنیم این اطلاعات رو از طریق پروتکلی به نام https می فرسد که امنیت را نسبت به http بسیار بالا می برد.
ssl چیست؟
یکی از اولین و مهم ترین کار هایی که باید برای امنیت وب سایت انجام دهید خرید گواهینامه SSL، نصب گواهی SSL و تبدیل http به https است. طی سال های اخیر انتقال سایت به https یکی از فرآیند های رایج در فضای اینترنت بوده است. چون گوگل توجه بیشتری به سایت های ایمن داشته است و این فاکتور می تواند در کسب رتبه بهتر در نتایج گوگل تاثیرگذار باشد. فعال کردن https برای سایت ها یک اجبار نیست اما می توان به عنوان یک فاکتور مثبت و تاثیرگذار در سئو سایت موثر باشد.
TLS چیست؟
TLS (امنیت لایه حمل و نقل) مخفف عبارت Transport Layer Security بوده و نسخه به روز شده و ایمن تر از SSL است. ما هنوز به گواهینامه های امنیتی خود به عنوان SSL اشاره می کنیم زیرا این اصطلاح رایج تر است، اما وقتی SSL را از DigiCert خریداری می کنید، در واقع به روز ترین گواهینامه های TLS را با گزینه رمز گذاری ECC،RSA یا DSA خریداری می کنید.
تفاوت SSL و TLS؟
SSL و TLS هر دو پروتکل هایی هستند که برای تأمین امنیت بین مرورگر وب و سرور وب استفاده می شوند.
تفاوت اصلی Secure Socket Layer و Transport Layer Security در این است که در SSL از خلاصه پیام برای ایجاد رمز اصلی استفاده می شود و خدمات امنیتی اولیه و احراز هویت و محرمانه بودن را ارائه می دهد. در صورتی که در TLS از تابع شبه تصادفی برای ایجاد رمز اصلی استفاده می شود.
انواع SSL
1. گواهینامه (Domain Validated) یا DV:
این نوع SSL، گواهینامه هایی هستند تنها پایه بررسی آن ها ثبت دامنه می باشد و در واقع هیچ گونه بررسی بر روی ثبت بودن سازمان و یا شرکت مالک وب سایت انجام نمی شود. گواهی DV پایین ترین میزان اعتبار را دارد و تنها هویت دامنه شما را تایید می کند. این نوع SSL جزء ارزان ترین انواع SSL ها می باشند و ترجیحا برای وب سایت های عمومی استفاده می شوند. در فرآیند صدور گواهینامه DV، تنها نام دامنه شما توسط شرکت صادر کننده، تایید و احراز خواهد شد. در واقع سازمان صادر کننده، طی فرآیندی مطمئن می شود که نام دامنه ای که برای آن درخواست صدور گواهینامه SSL دریافت کرده است، حتما در اختیار شخص درخواست دهنده قرار دارد. پس در این نوع گواهینامه، علاوه بر رمزنگاری ارتباط ها، نام دامنه شما هم احراز خواهد شد. این گواهینامه معمولا برای صاحبان وب سایت و اشخاص عادی مناسب است صرفا تغیر HTTP به HTTPS بوده البته شرکت ها و اشخاص حقوقی نیز می توانند از این نوع گواهینامه استفاده کنند. از خوبی های بارز این نوع گواهینامه، قیمت ارزان و صرفه اقتصادی می باشد.
2. گواهینامه(Organization Validated) یا OV:
این نوع گواهینامه، SSL صحت دامنه و اعتبار آن را مشخص می کند. این نوع SSL میزان اعتبار بسیار بالاتری نسبت به گواهینامه DV دارد و بسیار قابل اعتماد می باشند. سازمان ها به وسیله ی عوامل انسانی واقعی بررسی می شوند تا به صورت کامل مشخص شود که سازمان های متقاضی کاملا ثبت شده و رسمی می باشند. مدارک و اطلاعات هویتی ممکن است مبادله شود تا به صورت کامل سازمان احراز هویت شود. در این نوع گواهینامه، علاوه بر تمام مواردی که در گواهینامه DV آمده است، نام رسمی شرکت و یا سازمان شما هم تایید و احراز می شود. در واقع با استفاده از این نوع گواهینامه، کاربر می تواند با کلیک کردن روی آیکون مرتبط در صفحه وب سایت شما، نام رسمی و کامل شرکت شما را مشاهده کند. بازدید کنندگان وب سایت با مشاهده نام سازمان در بخش جزئیات گواهینامه با اطمینان بیشتر سرویس می گیرند که در نتیجه نام سازمان مربوطه نیز معرفی می شود و این خود کمک کننده به معرفی یک سازمان می باشد. اگر این دغدغه را دارید که کاربر شما، از حضور در وب سایت معتبر و صحیح اطمینان حاصل کند، این نوع گواهینامه مناسب شما می باشد. خرید گواهینامه OV نیاز به تایید کامل هویت سازمان درخواست کننده دارد.
3. گواهینامه (Extended Validation) یا EV:
این نوع گواهینامه های SSL یکی از قابل اطمینان ترین انواع SSL می باشند. وبالاترین سطح گواهینامه است و در نوار آدرس، کنار قفل Https، نام شرکت و کشوری که در آن جا هستید را نشان می دهد. این کار از ورود کاربر به سایت های فیک و فاقد اعتبار جلوگیری می کند. مراحل احراز هویت بسیار سخت گیرانه تری به نسبت گواهینامه های از نوع OV دارد گواهینامه EV قیمت بیشتری نسبت به انواع دیگر دارد، اما به همان نسبت هم به شما تضمین امنیت می دهد. برای اینکه EV SSL را بتوانید روی سایت تان تنظیم کنید، باید به مرکز صدور گواهینامه اثبات کنید که مالک دامنه هستید.
این کار شما تایید CA را به همراه خواهد داشت و در نهایت منجر به اطمینان کاربری است که از سایت شما بازدید می کند. در واقع به کاربران شما این اطمینان را می دهد که شما به صورت کاملا قانونی دیتا های لازم برای اجرای بعضی کار ها را انجام داده اید.
4. گواهینامه Wildcard
بعد از معرفی سه دسته از گواهینامه های SSL، دسته بعدی Wildcard ها هستند. WildCard چیست؟ اگر دنبال این هستید که گواهی SSL شما هم روی دامنه و هم روی زیر دامنه های شما تاثیر بگذارد، برای سایت خود یک گواهی SSL Wildcard بخرید.
5. گواهینامه Communication
اگر چند دامنه دارید و می خواهید گواهی SSL بگیرید، با این گواهینامه کارتان آسوده تر خواهد شد زیرا دیگر احتیاجی نیست که برای تک تک دامنه های خود سفارش SSL بدهید. شما می توانید یک گواهی SSL Communication را برای تمام دامنه ها استفاده کنید.
فقط این نکته را به خاطر داشته باشید، که گواهی UCC SSL برای چند دامنه توسط یک مالک تنظیم می گردد. UCC در نوار آدرس یک قفل برای نمایش تأیید نشان می دهد. البته این نوع گواهینامه می تواند مثل EV عمل کند و به نوعی ارتقا پیدا کند. در این حالت باید آن را به شرکت صادر کننده اعلام کنید. با این کار تمام دامنه های شما گواهی EV می گیرند.
سخن پایانی
مهم ترین و بدیهی ترین کار برای بالا بردن امنیت وب سایت خود خریدن گواهی ssl است و با توجه به نوع کار و میزان در خواستی که به وب سایت شما می شود می توانیدتصمیم بگیرید که کدام یک از گواهی های ssl را خریداری کنید. اگر می خواهید مطالب بیشتری برای برقراری امنیت سایت خود بدانید، وارد لینک مقابل شوید:امنیت سایت
برای خرید می توانید با این شماره تماس بگیرید: 02182801803
تفاوت اصلی Secure Socket Layer و Transport Layer Security در این است که در SSL از خلاصه پیام برای ایجاد رمز اصلی استفاده می شود و خدمات امنیتی اولیه و احراز هویت و محرمانه بودن را ارائه می دهد. در صورتی که در TLS از تابع شبه تصادفی برای ایجاد رمز اصلی استفاده می شود.
2. گواهینامه(Organization Validated) یا OV:
3. گواهینامه (Extended Validation) یا EV:
4. گواهینامه Wildcard
اگر چند دامنه دارید و می خواهید گواهی SSL بگیرید، با این گواهینامه کارتان آسوده تر خواهد شد زیرا دیگر احتیاجی نیست که برای تک تک دامنه های خود سفارش SSL بدهید. شما می توانید یک گواهی SSL Communication را برای تمام دامنه ها استفاده کنید.
درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...
آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.