شبکه جهانی پایتون، زبان برنامه نویسی یا شبکه جهانی پیش بینی؟
شنبه 26/فروردین/1402 660 دات وب

شبکه جهانی پایتون، زبان برنامه نویسی یا شبکه جهانی پیش بینی؟

تا سال 1991، کلمه “پایتون” بیشتر مردم را به فکر مارها می انداخت (پایتون در زبان انگلیسی به معنی مار است). اما امروزه دیگر اینطور نیست! کلمه Python دنیا را متحول کرده است و در حال حاضر در دنیای برنامه نویسی محبوبیت زیادی دارد.

به نقل از ایسناپلاس:

نشست رئیس جمهور با «دانشمندان یک درصد برتر جهان» همانطور که از نامش پیداست، جلسه ای جدی با حضور مقام اول اجرایی کشور و برگزیدگان جامعه نخبگان و دانشگاهیان کشور بود تا آن ها راهکارهایی را برای بهبود اوضاع کشور به گوش رئیس جمهور برسانند اما ویدیوی اظهارات عجیب یکی از مدعوین به نام داوود دومیری گنجی مقابل رئیس جمهور، باعث شده تا ویدیوی بخشی از این نشست، دستمایه سرگرمی بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی قرار گیرد و هشتگ «پایتون» داغ شود.

داوود دومیری گنجی، استاد دانشگاه نوشیروانی بابل و یکی از دانشمندان یک درصد برتر جهان می گوید: «پیشنهاد من با یک نرم افزار جهانی است تحت عنوان پایتون. پایتون کارهای مختلفی انجام می کند، در حوزه پزشکی متحول می کند، چهار سال آینده را پیش بینی می کند که چه سرطانی در واقع طرف دارد. ما در حوزه سیاست چنین مشکلی داریم آقای رییس جمهور، چرا؟ چون آینده ای که باید پیش بینی کنیم را نداریم. چه اتفاقی در کشورهای آینده منطقه خواهد بود، نداریم. ولی با شبکه های جهانی پایتون می توانیم. در زمینه نظامی می توانیم. در زمینه های اقتصادی می توانیم. در زمینه رشد تورم که حضرت آقا فرمودند می توانیم در آن زمینه کار کنیم. چگونه می توانیم شبکه عصبی یا هوش مصنوعی که در بدن ما وجود دارد، هر نقطه ای از بدن ما تیغ بزنیم کاملا بقیه جاها خودش را نشان می دهند. ما به طریقی باید این مجموعه به هم متصل باشیم.»

مشاهده ویدئو

پایتون چیست؟

پایتون یک زبان برنامه نویسی است. این زبان همه منظوره General-Purpose Language و شی گرا است که توسط Guido van Rossum توسعه یافته است. عملکرد پایتون بر اساس داده ها است و به راحتی توسط انسان قابل درک است. در ابتدا پایتون فقط برای خودکارسازی مطالب خسته کننده مفید بود، اما خیلی زودی ماهیت اصلی آن آشکار شد. پایتون مانند زبان هایی مانند HTML/CSS، Ruby یا PHP نیست.

معرفی پایتون به عنوان یک زبان عمومی، دنیای برنامه نویسی را متحول کرد. پایتون مانند زبان های دیگر مورد استفاده قرار نمی گرفت و فقط برای حل مسایل خاص استفاده می شد. در واقع امروزه می توان از آن در حوزه های مختلفی مانند توسعه وب، توسعه اپلیکیشن، علم داده Data Analysis و هوش مصنوعی استفاده کرد. تطبیق پذیری و نحوه ساده این زبان، آن را برای هر برنامه نویس تازه کاری مناسب می کند.

طبق گواهینامه Open Source Initiative (مجوز متن باز) و مجوز عمومی GPL (مجوز وردپرس)، تمام نسخه های مدرن پایتون منبع باز هستند. پایتون در واقع کاملا رایگان است، حتی برای استفاده تجاری.

انواع متدولوژی های agile

موارد استفاده پایتون

  • ایجاد برنامه های کاربردی وب روی سرور
  • ایجاد گردش کار در کنار نرم افزار
  • خواندن و اصلاح سیستم های پایگاه داده
  • حل مشکلات پیچیده و مدیریت داده های بزرگ
  • ایجاد نرم افزارهای آماده تولید

اگر تصمیم به بازدید از python.org دارید، داستان های موفقیت متعددی را خواهید یافت. این داستان ها شامل موفقیت شرکت هایی هستند که در حوزه هایی مانند استخدام، مراقبت های بهداشتی، خدمات مالی، بازاریابی و آموزش کار می کنند. بنابراین می توان گفت که برنامه های کاربردی پایتون بی پایان هستند و به نظر می رسد زمان حال، زمان خوبی برای آشنایی با پایتون باشد!

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.

نظرات (0)