10 راه حل مفید برای مدیران در مدیریت زمان
سه شنبه 01/تیر/1395 3039 دات وب

10 راه حل مفید برای مدیران در مدیریت زمان

مدیران به خاطر مشغله و وظایف بیشتر، ممکن است در مدیریت زمان با مشکل مواجه شوند و برخی اوقات حتی ممکن است به دلیل سردرگمی از انجام کارها باز بمانند. اگر به عنوان یک مدیر فعالیت می کنید، با این مطلب همراه دات بلاگ باشید تا با راه حل هایی ساده برای مدیریت زمان آشنا شوید.

مدیریت زمان یکی از مهم ترین مهارت هایی است که هر مدیر و کارآفرینی باید داشته باشد. مدیران به خاطر مشغله و وظایف بیشتر، ممکن است در مدیریت زمان با مشکل مواجه شوند و برخی اوقات حتی ممکن است به دلیل سردرگمی از انجام کارها باز بمانند. اگر به عنوان یک مدیر فعالیت می کنید، با این مطلبهمراه دات بلاگ باشید تا با راه حل هایی ساده برای مدیریت زمان آشنا شوید.

10. برنامه ی زمانی را طوری تنظیم کنید که به بدن و روحیات شما آسیب نرسد

شما به عنوان یک مدیر باید بیش از بقیه ی افراد نگران سلامتی جسمی و روحی خود باشید. چرا که در صورت از دست دادن سلامتی، تیم شما یکی از ستون های خود را از دست می دهد و ممکن است در انجام وظایف با مشکل مواجه شود. همیشه در برنامه ی کاری خود زمانی را برای استراحت یا ورزش اختصاص دهید و وظایف خود را طوری تنظیم کنید که از لحاظ روحی و جسمی توانایی انجام آن ها را در مدت زمان مشخص داشته باشید.​

9. از مشاوره های یک مربی یا منتور استفاده کنید

در علم کسب و کار منتور به معنای فردی است که در زمینه ی کاری شما تجربه دارد و می تواند با شرح تجربیات خود، شما را در انجام کارها راهنمایی کند. منتورها الزاما به شما راه حل نشان نمی دهند بلکه می توانند با تعریف کردن تجربیات خود، الهام بخش شما در تصمیم گیری در مواقع مختلف باشند. بعلاوه، مشاوره با یک فرد باتجربه در زمانی که کارها با مشکلات بزرگی مواجه شده اند، می تواند قوت قلبی برای ادامه ی کار باشد.

8. اگر موفق به انجام کاری نمی شوید، آن را رها کنید یا کمک بگیرید

برخی اوقات وظایف و کارهایی پیش می آیند که پس از تلاش زیاد، در می یابید که موفق به انجام آن نخواهید شد. در این مواقع بهتر است آن کار را برای مدتی کنار بگذارید تا بتوانید تمرکز خود را مجددا به دست بیاورید. راه حل دیگر این است که از افراد متخصص برای انجام آن کار کمک بگیرید و به صورت تیمی برای حل مشکل اقدام کنید.

7. کارهای غیر مفید را به آخر روز موکول کنید

همه ی ما می دانیم که چک کردن ایمیل ها و حساب های کاربری شبکه های اجتماعی، زمان را هدر می دهند و بازدهی بالایی ندارند. بهتر است کارهای این چنینی که باوجود فایده ی کم مجبور به انجام آن ها هستید را به آخر روز موکول کنید و بدین ترتیب زمان مفید ابتدای روز را که خلاقیت بیشتری دارید با انجام کارهای غیر مفید هدر ندهید.

6. برنامه ی کاری و زمانی خود را تقسیم بندی کنید

سعی کنید یک روز در هفته را برای منظم کردن برنامه ی کاری اختصاص دهید. بهتر است در این برنامه ی کاری هدف های مدت دار مشخص کنید و وظایف را در این تقسیم بندی ها پخش کنید. به طور مثال اهداف هفتگی یا چندروزه می تواند برای تقسیم بندی وظایف بسیار مفید باشد و آخر هفته ها بهترین زمان برای انجام این طراحی و تقسیم بندی است.​​​

5. تیمی منسجم با بهره وری بالا تشکیل دهید

سعی کنید افرادی که از شما باهوش تر، سریع تر، باتجربه تر و بهتر هستند را استخدام کنید. از این امر نترسید و مطمئن باشید یک تیم با بهره وری بالا می تواند به پیشرفت کارهای شما سرعت زیادی بدهد. چنین تیمی نیاز به مدیریت بیش از حد نیز ندارد و افراد تنها با دانستن حوزه ی وظایف و اختیارات خود برای پیشرفت آن تلاش می کنند.

4. کارها را واگذار کنید

سعی نکنید تمام کارها و وظایف را به تنهایی انجام دهید. اگر کاری از عهده ی شما خارج است یا زمان انجام آن را ندارید، آن را به دیگران محول کنید.

3. چند وظیفگی را ترک کنید

چندوظیفگی یا Multi-tasking آفت بزرگی برای تمرکز و مدیریت زمان برای همه ی افراد است. مدیران که وظایف بیشتری نسبت به افراد عادی دارند، بیش از همه در معرض این عادت اشتباه قرار دارند. سعی کنید با تمرکز بر هر وظیفه در یک زمان، تمرکز خود را برای انجام کارها حفظ کنید.

2. کارهای مهم را در تقویم اضافه کنید

منتظر خالی شدن زمان برای انجام کاری نباشید. اگر وظیفه ی مهمی دارید هر چه سریع تر زمانی را در تقویم خود به آن اختصاص دهید چون در غیر این صورت، افراد دیگری یا خود شما آن زمان خالی را اشغال خواهید کرد. به عبارت دیگر کارهای غیر مهم نیز مانند مایعات پخش می شوند و روزهای خالی شما را پر می کنند.

1. ضرب الاجل های کوتاه مدت تعریف کنید و به آن ها پای بند باشید

سعی کنید برای انجام کارها ضرب الاجل کوتاه مدت تعریف کنید. به طور مثال اگر تصور می کنید یک وظیفه برای انجام شدن به دو روز زمان نیاز دارد، یک ضرب الاجل یک و نیم روزه برای خود تعریف کنید و به آن پای بند باشید. سعی نکنید کارها را به بهترین نحو انجام دهید و بیش از این که به عالی بودن نتیجه فکر کنید، به انجام شدن آن وظیفه فکر کنید.​​

منبع : زومیت باماآنلاین INC

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...

آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.

نظرات (0)