موهیتو ؛ نوشیدنی دلچسب
مطمئنا تابستان امسال یکی از داغترینهای چند سال گذشته بوده و گرمایش امان همه را بریده است. درواقع این تابستان باعث شد تا آن روی خورشیدخانم را هم ببینیم و حساب کار دستمان بیاید که با هیچکس شوخی ندارد. اما این آفتاب هرچقدر هم تند و تیز باشد، نمیتواند از لذت نوشیدن یک نوشیدنی خنک و دلچسب بکاهد. اگه شما نیز موهیتو دوست داشته باشید و بلد نباشید که چطور درستش کنید، باید با ما همراه شوید تا در آخر، یک پارچ موهیتو مهمان خانهتان باشد.
موهیتو اصلا چی هست؟
موهیتو یکی از لطیفترین و صدالبته سالمترین نوشیدنیهای تابستانی است که با مخلوط کردن نعنا، لیمو و شکر تهیه میشود. براساس اطلاعات موجود، گویا زادگاه این نوشیدنی، کشور کوبا بوده است، اما عدهای از دوستان آفریقایی، این نوشیدنی را به اجداد ستمدیدهی خود که در مزارع نیشکر کوبا عرق میریختند نسبت میدهند. پس میتوان نتیجه گرفت که موهیتو برخاسته از آفریقا است. در نهایت، اگر طالبش باشید خیلی وقتتان را نمیگیرد و میتوانید بدون اینکه فکرتان را درگیر کوبا یا آفریقا کنید، در عرض چند دقیقه، تهیهاش کنید.
مواد لازم:
صرفا جهت ایجاد سهولت بیشتر، به جای استفاده از کمیتهای پیچیده، از کمیت مشت و لگد استفاده شده است
لیموی تازه یا آبلیمو: به ازای هر نفر ۲ عدد یا ۴ قاشق (در نظر داشته باشید اگر ترشتر میپسندید، نیازی نیست به این رسیپی وفادار باشید)
نعنای تازه: به ازای هر نفر یک مشت (البته امیدواریم مشتتان با استانداردهای بینالمللی مطابقت داشته باشد)
شکر: به ازای هر نفر ۲ یا ۳ قاشق (در این مورد بخصوص میتوانید با استفاده از کمیت لگد، زیر ظرف شکر بزنید و بگویید “شکر ضرر دارد”)
عسل: به جای شکر (اگر در ارتباط با شکر از لگد استفاده کردید میتوانید عسل را جایگزینش کنید. باور کنید اگر شیرین نباشد، نمیچسبد)
آب یا آب گازدار: به ازای هر نفر ۱ لیوان
یخ: به ازای هر نفر دو یا سه قالب فسقلی
طرز تهیه:
ابتدا پوست لیموها را به دقت جدا میکنیم و به همراه تمام مواد لازم،داخل میکسر یا مخلوطکن میریزیم. به قول شعر مولانا، هیچ آداب و ترتیبی نجو، فقط کلید روشن کردن میکسر را بجو. در نظر داشته باشید، تمام مواد باید به طور کامل میکس شوند و پس از آن، موهیتوی شما آماده است.
فوت کوزهگری۱: اگر اهل مزههای گس هستید، برای کندن پوست لیموها به زحمت نیفتید. همانطور قلمبه و با پوست، داخل مخلوطکن بریزید تا به طعم دلخواه برسید.
فوت کوزهگری۲: در نظر داشته باشید، همواره باید نسبت لیمو به نعنا بیشتر باشد. پس اگر مشتتان خیلی استاندارد نبود، لیمو را بیشتر دریابید.
فوت کوزهگری۳: پس آماده شدن موهیتو، میتوانید آن را از صافی رد کنید تا محلول نهایی،رقیق و یک دست و عاری از هرگونه تفالهی مواد اولیه باشد.
لیموی تازه یا آبلیمو: به ازای هر نفر ۲ عدد یا ۴ قاشق (در نظر داشته باشید اگر ترشتر میپسندید، نیازی نیست به این رسیپی وفادار باشید)
نعنای تازه: به ازای هر نفر یک مشت (البته امیدواریم مشتتان با استانداردهای بینالمللی مطابقت داشته باشد)
شکر: به ازای هر نفر ۲ یا ۳ قاشق (در این مورد بخصوص میتوانید با استفاده از کمیت لگد، زیر ظرف شکر بزنید و بگویید “شکر ضرر دارد”)
عسل: به جای شکر (اگر در ارتباط با شکر از لگد استفاده کردید میتوانید عسل را جایگزینش کنید. باور کنید اگر شیرین نباشد، نمیچسبد)
آب یا آب گازدار: به ازای هر نفر ۱ لیوان
یخ: به ازای هر نفر دو یا سه قالب فسقلی
فوت کوزهگری۱: اگر اهل مزههای گس هستید، برای کندن پوست لیموها به زحمت نیفتید. همانطور قلمبه و با پوست، داخل مخلوطکن بریزید تا به طعم دلخواه برسید.
فوت کوزهگری۲: در نظر داشته باشید، همواره باید نسبت لیمو به نعنا بیشتر باشد. پس اگر مشتتان خیلی استاندارد نبود، لیمو را بیشتر دریابید.
فوت کوزهگری۳: پس آماده شدن موهیتو، میتوانید آن را از صافی رد کنید تا محلول نهایی،رقیق و یک دست و عاری از هرگونه تفالهی مواد اولیه باشد.
درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید...
آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.